La fel ca in anii precedenti, Google celebreaza in stilul propriu sezonul sarbatorilor de iarna si incearca sa ii faca pe oameni sa simta spiritul Craciunului. "Sarbatori fericite din partea Google!" - aceasta este urarea publicata pe prima pagina a motorului de cautare, marti, in apropierea Craciunului, arata Mediafax.

Noul logo pare a fi o felicitare de Craciun, avand in vedere ca poate fi distribuita atat pe Twitter si Facebook, cat si pe e-mail. Desenul prezinta o imagine de iarna, cu o sanie trasa de un ren, iar in sanie se afla trei copii. Google isi schimba logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Craciunul, una dintre cele mai mari sarbatori ale crestinatatii, celebreaza nasterea lui Iisus si este prilej de a petrece in familie, langa bradul impodobit, cu bucate traditionale, colinde si daruri asteptate atat de copii, cat si de cei mari. In ajunul Craciunului, copiii merg cu colindul si cu steaua, pentru a vesti nasterea lui Iisus. Copiii merg la colindat, la casele frumos impodobite, cantand "Steaua sus rasare" si "Buna dimineata la Mos Ajun!" si alte cantece, si sunt rasplatiti de gazde cu fructe, covrigi, dulciuri si bani.