In timp ce romanii se inghesuie la cozi, serviciul postal francez testeaza livrarea prin drone [VIDEO]

Geopost, subsidiara expres a La Poste, din Franta, experimenteaza serviciile de livrare cu drone. Elicopterele sunt capabile sa livreze pachete de pana la 4 Kg, la o distanta de pana la 20 de kilometri in jurul oficiilor postale, scrie presa internationala.

Intr-un videoclip reprezentantiv, un lucrator postal ataseaza pachetul unei mici drone, care apoi zboara la client, decoland inapoi catre posta, dupa livrare. Geopost testeaza serviciile in Pourrieres, o comuna din sudul Frantei, perioada de testare urmand a dura trei luni. Regiunea este aleasa datorita reliefului neregulat, care face livrarea coletelor mai dificila decat in mod normal.

“Acest sistem este foarte util, mai ales cand postasii trebuie sa ajunga in zone inaccesibile, sau in cazul unor urgente – de exemplu cand trebuie sa livram medicamente”, subliniaza oficiali ai Geopost.

In paralel, in Romania, oficiul postal care deserveste intreaga zona din jurul Pietei Lujerului, Sector 6, nu are caldura de la inceputul iernii si cozile se intind uneori pe metri intregi.

Citeste si:
Iohannis: Continuăm demersurile pentru sporirea prezenţei aliaţilor...
Klaus Iohannis: Vom continua...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri