EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din Romania, a lansat propriul portal de job-uri, cariere.eurogsm.ro, si se asteapta sa primeasca, in medie, 2.000 de aplicatii in fiecare luna.

Pe portalul companiei sunt disponibile, in acest moment, posturi de consultant vanzari si promoteri part-time sau full-time, in marile orase din tara.

Portalul ofera si posibilitatea de a aplica cu CV-urile incarcate pe site-urile consacrate cu locuri de munca, dar si in mod direct, prin completarea unui CV sau trimiterea unuia in format .doc sau .PDF. Pentru a putea face acest lucru este necesara fie crearea unui cont de utilizator, fie conectarea prin intermediul profilului de Facebook sau Google+, toate datele fiind securizate.

Cei interesati pot cauta job-ul dorit in functie de oras, nivel de experienta, departament sau locul unde se desfasoara munca. Portalul cariere.eurogsm.ro contine si informatii despre companie, sfaturi despre cum ar trebui sa se prezinte candidatii la interviurile de angajare.

EuroGsm este compania specializata telecom, cu o retea de magazine extinsa la 116 unitati si 81 de orase in cei 18 ani de existenta.

Sursa foto: Captura cariere.eurogsm.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri