EuroGsm isi lanseaza portal de job-uri: ce angajari face acum retailerul telecom

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din Romania, a lansat propriul portal de job-uri, cariere.eurogsm.ro, si se asteapta sa primeasca, in medie, 2.000 de aplicatii in fiecare luna.

Pe portalul companiei sunt disponibile, in acest moment, posturi de consultant vanzari si promoteri part-time sau full-time, in marile orase din tara.

Portalul ofera si posibilitatea de a aplica cu CV-urile incarcate pe site-urile consacrate cu locuri de munca, dar si in mod direct, prin completarea unui CV sau trimiterea unuia in format .doc sau .PDF. Pentru a putea face acest lucru este necesara fie crearea unui cont de utilizator, fie conectarea prin intermediul profilului de Facebook sau Google+, toate datele fiind securizate.

Cei interesati pot cauta job-ul dorit in functie de oras, nivel de experienta, departament sau locul unde se desfasoara munca. Portalul cariere.eurogsm.ro contine si informatii despre companie, sfaturi despre cum ar trebui sa se prezinte candidatii la interviurile de angajare.

EuroGsm este compania specializata telecom, cu o retea de magazine extinsa la 116 unitati si 81 de orase in cei 18 ani de existenta.

Citeste si:
De la telefoane, EuroGsm trece la vanzare de abonamente la energie
EuroGsm va vinde abonamente...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Sursa foto: Captura cariere.eurogsm.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri