Compania va reduce preturile cu pana la 50% la zeci de accesorii si dispozitive mobile, printre produsele aflate la promotie numarandu-se casti bluetooth, capace de protectie pentru smartphone-uri, incarcatoare, tocuri si huse, suporturi pentru masina sau genti de laptop. Cel mai ieftin produs comercializat de companie in cadrul evenimentului Black Friday costa 7,9 lei.

„Este pentru prima data cand organizam acest eveniment de shopping si ne-am concentrat in special pe segmentul de accesorii, care inregistreaza cel mai mare numar de unitati vandute la nivelul produselor comercializate in reteaua EuroGsm. Ofertele promotionale vor fi disponibile pe plaftorma online a EuroGsm, incepand cu data de 23 noiembrie”, a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al companiei.

EuroGsm va scoate la oferta o serie de smartphone-uri si tablete, cu reduceri de pret de pana la 20%, printre acestea numarandu-se Samsung s5300 Galaxy Pocket, Nokia c2-05 si tableta Allview Alldro Speed i.

„Apreciez un interes ridicat in special pentru tableta Allview, care a cunoscut un succes din punct de vedere al vanzarilor inca de la lansare si care vineri va avea un pret promotional de 399 de lei”, a adaugat Zoltan Halmai.

EuroGsm este dealer de telefoane mobile si accesorii al Orange Romania si are retea 117 magazine in 79 de orase ale tarii.