Wall-Street.ro iti prezinta lista pe categorii a celor mai mari magazine care au oferte de Black Friday, evenimentul de shopping al anului in Romania.

1. IT, electronice, electrocasnice

eMag- compania ofera reduceri pentru 650.000 de produse. eMAG estimeaza ca valoarea comenzilor va ajunge la 205 milioane de lei.

Altex- Retailerul are reduceri toata luna noiembrie pentru a evita aglomeratia. Promotiile au ajuns pana la 75%

Flanco- Reduceri de pana la 80% la peste 400.000 de produse. Promotiile vor incepe vineri, pe 20 noiembrie, la ora 7 dimineata si vor tine pana duminica, 22 noiembrie, la finalul zilei.

Media Galaxy- Retailerul are reduceri toata luna noiembrie pentru a evita aglomeratia. Preturile au fost mai mici cu pana la 75%.

Domo- A demarat perioada de reduceri pe 13 noiembrie si continua pana pe 30 noiembrie. Promotiile pot ajunge la 90%, potrivit informatiilor de pe site-ul companiei.

Orange- Operatorul telecom organizeaza Black Friday intre 20 si 29 noiembrie. Campania debuteaza odata cu deschiderea tuturor magazinelor Orange, iar in online incepand cu ora 10:00. Reducerile la telefoane si accesorii pot ajunge la 90%.

Vodafone- Operatorul organizeaza Black Friday in perioada 20-22 noiembrie, atat in magazinul online cat si offline.Toate magazinele fizice vor avea program prelungit in weekend. Compania va oferi utilizatorilor sai telefoane gratis, cadouri si bonusuri de date de pana la 50 GB.

Telekom- Reduceri intre 19 noiembrie (ora 22.00) si 22 noiembrie. Operatorul lanseaza oferte speciale pentru abonamente atat pe zona de mobil, cat si pe cea fixa.

Germanos- Reduceri intre 19 noiembrie (ora 22.00) si 22 noiembrie, preturile pot fi mai mici cu pana la 80%.

PC Garage- Site-ul va avea reduceri pe 20 noiembrie, iar promotiile vor fi in special la produse pentru gameri.

ClickShop - Reducerile sunt 19 noiembrie (ora 22.00) si 22 noiembrie si pot ajunge la 80%. Cei care comanda de pe ClickShop.ro in perioada 16 – 30 noiembrie, indiferent de valoarea achizitiei, vor primi un voucher de 50 de lei. Vizitatorii au la dispozitie doua noi categorii de produse: cosmetice & parfumuri si fashion.

Allview- compania ofera reduceri la peste 200.000 de produse. De asemenea, clientii isi pot comanda 100.000 de accesorii cadou.

Evomag - reduceri de pana la 83% la aproximativ 40.000 de reduceri. Promotiile sunt intre 20-22 noiembrie.

QuickMobile- reducerile vor ajunge pana la 80% si vor fi in perioada 20 - 22 noiembrie, atat online cat si in magazinele fizice.

EuroGSM - Reducerile sunt in perioada 20-22 noiembrie si preturile sunt mai mici cu intre 10-70%.
Citgrup (produse resigilate)- Reducerile ajung pana la 70%.

2. Carti

Emag

Elefant
Libris
Okian
Nemira

Libraria Humanitas

Editura Diana

3. Produse pentru copii

Emag

Elefant

Noriel

Nichiduta

Bestkids

Zambirici

Educlass

Toyz

Bekid

Bebebliss

4. Auto

Emag

5. Ceasuri

Watchshop

Elefant

Cautceas

6. Haine, incaltaminte, accesorii si produse de infrumusetare

Zoot

Bonprix
Mycloset
Otter
MeliMelo
ZorileStore
Quick24
Ecco Shoes
Zega
Yves Rocher
La femme
Answear.ro
Fashion Days

7. Produse pentru casa

Somproduct
SensoDays

Mobexpert

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri