Google este deja una dintre cele mai mari companii din lume, gigantul realizand recent una dintre cele mai mari si importante cresteri ale valorii unei companii din istorie. Google a raportat rezultate bune pentru al doilea trimestru al anului, capitalizarea companiei, deja aflata la 403 miliarde de dolari, urcand cu 65 de miliarde de dolari, pana la 468,3 miliarde de dolari, conform Indicilor Dow Jones.

Activele de clasa A s-au tranzactionat cu peste 700$ dupa aflarea rezultatelor financiare. Compania a raportat profit mai ridicat decat asteptarile analistilor de pe Wall Street, investitorii, cum altcumva, fiind extrem de multumiti, scrie AndroidCentral.com.

Activele de clasa A au castigat 97,84$, crestere de 16,3%, la inchiderea bursei figurand la o valoare de 699,62$. Veniturile totale ale companiei s-au ridicat la 17,7 miliarde de dolari, in crestere de la 15,9 miliarde de dolari in 2014, in timp ce profitul net s-a ridicat la 3,93 miliarde de dolari, de la 3,35 miliarde de dolari in aceeasi perioada a anului 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri