Hackerii care au accesat ilegal site-ul de dating au facut publice la inceputul saptamanii informatii despre mii de conturi, starnind panica in randul membrilor care isi inselau perechea; joi, hackerii au mai facut publice circa 20 de gigabiti de informatii pe „Dark Web”. Alaturi de date, hackerii au scris „Hei Noel, acum poti admite ca totul este real” – o referire la Noel Biderman, CEO al companiei care detine Ashley Madison, Avid Life.

Majoritatea membrilor conducerii SUA nu au folosit adrese de mail de serviciu, insa au fost depistate conexiunile de Internet si tranzactiile cardurilor de credit pentru a identifica utilizatorii.

Intre timp, autoritatile dar si oficialii Ashley Madison incearca sa stavileasca, atat cat este posibil, raspandirea informatiilor pe Internet – au fost coborate mai multe site-uri care permiteau accesul la date, tweet-uri au fost sterse insa, cel mai probabil, mai devreme sau mai tarziu acestea vor putea fi accesate „la liber”, avand in vedere natura libera si vasta a Internetului. Totodata, FBI-ul cauta urme ale hackerilor, fara succes evident deocamdata.