Ode ii sunt cantate (O, ce veste minunata) dar si analize jurnalistice – Vlad Petreanu se intreaba, pe blog: „Greu de inteles pentru noi, spectatorii descinderilor DNA, ce-o fi cu oamenii astia de nu se pot abtine. Cum dracului poti fi intr-atat de tampit incat sa-i dai-nainte cu spaga, cand vezi si tu cum se rareste padurea de uscaturi in jurul tau?” De o parere similara este si utilizatoarea Mitzy de pe Twitter: Asta cu Oprescu e buna. Cat de fraierica sa fii sa iei mita cand DNA-ul iti sufla in ceafa? Nimeni nu poate fi asa de prost.

Radu Sporis subliniaza o „tendinta” in politica: „Ghinionul lui Oprescu a fost, probabil, faptul ca nu a ajuns prim-ministrul sau presedintele tarii dupa mandatul de primar. Sau invers, ghinionul lui Nastase si Ponta ca nu au fost primari inainte. In orice caz, e singura reteta castigatoare pana acum”.

Citeste si:

R.Fboris prefera sa rada pe marginea subiectului: „Voi realizati ca, daca il aresteaza pe Oprescu, Ion Iliescu ramane fara medic personal?”, in timp ce utilizatorul Sandman subliniaza ca e „Misto! Basescu la B1TV spune ca el nu cunoaste sistemul de spagi din primarie! :)))))))) Pai el le-a inventat”!

Valerriann scrie pe Twitter ca titlurile din presa internationala indica cele mai mari scandaluri de coruptie din Romania – Oprescu si Ponta, in timp ce asociatia de biciclisti Optar.ro, in razboi cu primarul de mai multi ani, a postat multiple mesaje, dar si fotografii impotriva sa.