Agentia interactiva 2Fresh anunta lansarea Digitaljob.ro, prima platforma de recrutare de nisa, dedicata exclusiv industriei digitale si IT din Romania, in urma unei investitii de 30.000 de euro. Platfoma se adreseaza companiilor si specialistilor care activeaza in domeniul dezvoltarii online, mobile, software, gaming, precum si advertising sau marketing.

Potrivit reprezentantilor Digitaljob.ro, aproape 120 de companii au apelat, deja, la serviciile platformei, pentru gasirea candidatilor compatibili cu cerintele acestora. Majoritatea clientilor sunt din domeniul dezvoltarii software si de aplicatii sau jocuri, agentii de publicitate si interactive, de recrutare, precum si mai multe startup-uri din industrie.

In ceea ce priveste numarul de anunturi publicate pana in prezent, acesta se ridica la 200, generand un numar total de 900 de aplicanti. In acest moment, pe Digitaljob.ro sunt active peste 100 de anunturi, iar cele mai multe dintre acestea, peste 59%, sunt pentru programatori, urmate de designeri, cu 30% din total, marketeri - 7% si management - aproximativ 4%.

In urmatoarele 6 luni, reprezentantii platformei urmaresc atragerea mai multor angajatori si cresterea numarului de locuri de munca active cu pana la 150%.

In prezent, companiile isi pot anunta gratuit pozitiile disponibile pe Digitaljob.ro, urmand ca din primul trimestru lui 2016, platforma sa perceapa un fee din partea companiilor, pentru fiecare job plasat.

Retail jobs

”Ne dorim ca Digitaljob.ro sa devina locul de intalnire al companiilor si al persoanelor care activeaza in industria digitala si IT si care isi doresc un loc de munca mai bun. Ne adresam tuturor companiilor care activeaza in industria online, mobile, de advertising, gaming si software, dar si firmelor care au o componenta in domeniul digital”, a afirmat Marius Dascalu, Stratey and Creative Director 2Fresh.

Acesta a mai precizat ca ideea de a lansa o platforma de nisa, dedicata acestei industrii, a venit in urma mai multor incercari esuate ale agentiei 2Fresh de a gasi angajatii potriviti prin metodele existente de recrutare, pe platformele generaliste de joburi si cu ajutorul social media. In urma epuizarii solutiilor traditionale, Dascalu a decis crearea unei platforme noi, care sa puna in legatura directa companiile si specialistii din domeniul digital. Proiectul a beneficiat de expertiza unei echipe de programatori si designeri cu experienta de peste 10 ani in mediul online.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri