Cel mai mare serviciu online de filme si seriale on-demand, Netflix, intalneste o puternica „competitie” in Romania din partea numeroaselor site-uri piratate pentru filme si seriale online. La o simpla cautare „filme online” sau cautand site-uri de torente gasim zeci de potentiale surse de entertainment si, evident, virusi sau chiar amenzi penale.

Conform companiei de cercetare Gemius, care a oferit wall-street.ro, in exclusivitate, date despre site-urile pirat, peste 2,3 milioane de romani acceseaza lunar site-urile de filme si seriale piratate sau descarca continut video de pe site-uri de tip torrents. Dintre acestia, 60% sunt barbati si 40% sunt femei, conform Gemius.

Potentialul? Peste 400.000 de romani acceseaza zilnic continut piratat, ei putandu-se transforma in potentiali abonati Netflix sau, asa cum am scris, al celorlalte sase platforme care ofera continut online si/sau video on demand.

Cum ti se par aceste date? Consideri ca pirateria ar putea scadea odata cu intrarea celui mai mare serviciu TV on Demand in Romania?

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri