De multe ori, ni se pare ca timpul se contracta si ne-am dori ca ziua sa aiba mai multe ore pentru a indeplini tot ce ne-am propus. Fie ca ne dorim sa prevenim pierderea timpului sau vrem sa fim mai productivi, avem la dispozitie o serie de aplicatii care ne pot ajuta in acest sens.

Urmatoarele aplicatii pot face organizarea timpului mai putin anevoioasa, ne pot ajuta sa masuram cat petrecem in mediul virtual si chiar ne pot pedepsi pentru asta. Iata cateva aplicatii care ne pot ajuta sa fim mai productivi, conform revistei CARIERE.

Aplicatii care te ajuta sa te concentrezi mai bine la ce ai de facut

Freedom – daca ai dificultati in a te concentra asupra treburilor pe care le ai de facut, din cauza site-urilor sau a diferitelor aplicatii care iti distrag atentia, Freedom incearca sa rezolve problema prin limitarea accesului la anumite site-uri pentru o anumita perioada de timp.

Mental Workout – are cinci functii diferite menite sa iti imbunatateasca functionalitatea mintii. Fiecare functie este dezvoltata cu ajutorul unor specialisti. Spre exemplu, functia Good Night, care a fost dezvoltata cu sprijinul unui psiholog si testata in cadrul „American Academy of Sleep Medicine”.

Rescue Time – cand faci un rezumat al intregii zile este destul de dificil sa iti dai seama ce ti-a consumat cea mai mare parte din timp. Aceasta aplicatie ajuta la monitorizarea fiecarei activitati din zi si la identificarea lucrurilor ineficiente pe care le faci

VEZI ARTICOLUL INTEGRAL IN REVISTA CARIEREONLINE.RO

Sursa foto: ra2studio / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri