Urmatoarele aplicatii pot face organizarea timpului mai putin anevoioasa, ne pot ajuta sa masuram cat petrecem in mediul virtual si chiar ne pot pedepsi pentru asta. Iata cateva aplicatii care ne pot ajuta sa fim mai productivi, conform revistei CARIERE.

Aplicatii care te ajuta sa te concentrezi mai bine la ce ai de facut

Freedom – daca ai dificultati in a te concentra asupra treburilor pe care le ai de facut, din cauza site-urilor sau a diferitelor aplicatii care iti distrag atentia, Freedom incearca sa rezolve problema prin limitarea accesului la anumite site-uri pentru o anumita perioada de timp.

Mental Workout – are cinci functii diferite menite sa iti imbunatateasca functionalitatea mintii. Fiecare functie este dezvoltata cu ajutorul unor specialisti. Spre exemplu, functia Good Night, care a fost dezvoltata cu sprijinul unui psiholog si testata in cadrul „American Academy of Sleep Medicine”.

Rescue Time – cand faci un rezumat al intregii zile este destul de dificil sa iti dai seama ce ti-a consumat cea mai mare parte din timp. Aceasta aplicatie ajuta la monitorizarea fiecarei activitati din zi si la identificarea lucrurilor ineficiente pe care le faci

VEZI ARTICOLUL INTEGRAL IN REVISTA CARIEREONLINE.RO

Sursa foto: ra2studio / Shutterstock