Grapefruit, agentie de digital user experience, anunta doua schimbari importante in companie, la inceput de 2016: numirea in functia de general manager a Georgianei Dragomir si orientarea business-ului exclusiv in zona de digital si mobile.

Incepand cu ianuarie 2016, Georgiana Dragomir este noul general ganager al Grapefruit, schimbarea venind in urma unor modificari la nivel de actionariat. In prezent, compania este detinuta de Marius Ursache, cu 60% actiuni si de Georgiana Dragomir, cu 40%. Schimbarea s-a facut si in contextul in care 2015 a fost un an de consolidare a business-ului si a echipei.

"Daca in 2015 am atins o cifra de afaceri de aproximativ 400.000 euro si un profit de 15%, in crestere fata de anii precedenti, in 2016 ne-am propus sa atingem o cifra de afaceri la 550.000 euro si sa crestem profitul la 20%", a declarat Georgiana Dragomir.

Pana in prezent, serviciile pe care le oferea agentia erau impartite pe arii mai largi - de la branding, la strategie de brand si pana la campanii de comunicare. Anul acesta, Grapefruit isi orienteaza business-ul exlusiv in zona serviciilor de digital si mobile, dar si pe tehnologii noi, precum realitatea virtuala si augmentata. "Ne-am propus sa mergem pe noi tehnologii si sa aprofundam competentele in dezvoltarea aplicatiilor mobile. Avem cateva idei extraordinare de produse digitale, pe care abia asteptam sa le implementam in 2016", a precizat noul general manager al Grapefruit.

Pe langa o strategie noua de business, Grapefruit are si o echipa cu oameni noi - la sfarsitul anului trecut, au fost recrutate in agentie 7 persoane. "Recrutarea unui singur om a durat si 6 luni de zile, insa stiu ca i-am gasit pe cei mai buni", a adaugat Georgiana.

Citeste si:
Grapefruit, afaceri de 1 milion de euro si miza pe video content
Agentia de digital Grapefruit...

Anul 2015 a adus pentru Grapefruit clienti noi in portofoliu, printre care si Nestle. Agentia are atat colaborari pe termen lung, cum este cea cu Dacia (alaturi de care implinesc anul acesta 10 ani de colaborare), cat si proiecte punctuale.

Printre clientii Grapefruit de-a lungul timpului se numara: Antibiotice, Banca Transilvania, Dacia, Philip Morris, Heidi, NNDKP, OTP Bank, Pepsi Americas, Renault, Tuca Zbarcea si Asociatii, Salofarm.

Georgiana Dragomir, noul general manager Grapefruit, este de 8 ani in agentie. A inceput ca Project Manager pentru clienti precum Dacia, Renault, Philip Morris, NNDKP, Alevia, OTP Bank etc. In ultimii ani a preluat si parte din responsabilitatile financiare, de recrutare, administrative, de management.

Principalii concurenti Grapefruit sunt Kondiment, InfinitSolutions sau Leo Burnett.

Citeste si:
Nou jucator pe piata de digital: Adrian Enache lanseaza OmniPerform
Nou jucator pe piata de...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri