Unul dintre cele mai spectaculoase restaurante din lume, desprins parca dintr-un film SF, este un local din Mexic cu o priveliste spectaculoasa, „atarnat” de o stanca, la cateva sute de metri inaltime deasupra unui canion.

Copper Canyon Cocktail Bar din Mexic va oferi experiente de neuitat, cei care-i vor trece pragul putand admira senzationala cascada Basaseachic prin podeuaua de sticla si, intre mese, avand la dispozitie o piscina pentru a inota, conform Adevarul.

Desi nu intrece la inaltime restaurantul At.mosphere, deschis la etajul 122 al zgarie-norului Burj Khalifa in anul 2011, Copper Canyon Cocktail Bar va oferi senzatii memorabile prin design-ul avangardist, detaliul de senzatie fiind podeaua de sticla, prin care se poate vedea haul, si chiar prin experienta inotului intr-o piscina amplasata la o asemenea inaltime, de cateva sute de metri deasupra canionului.

Restaurantul Copper Canyon, care se afla inca in stadiu de proiect, va avea doua niveluri, la primul urmand a fi amplasat barul - pentru cei ce vor sa prinda curaj pentru a pasi pe podeaua de sticla, servind o tarie - si restaurantul, ale carui mese vor fi aranjate in jurul perimetrului in forma de potcoava.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri