Bonton Palace a trecut prin mai multe transformari – asa cum se vede si aici. In acest moment a subinchiriat cele doua laturi ale complexului, sunt niste restaurante acolo, deschise de curand: Chicca, pe latura care da spre lac, si Argentine pe cea dinspre bulevard. Bonton Palace se numeste acum Bonton Lounge, si are o parte din terasa interioara, piscina si terasa de pe acoperisul lui Argentine, pe care se urca pe o scara, direct de pe marginea piscinei. Au si o sala in care e un restaurant, e partea cea mai putin aratoasa a complexului, la mijloc, intre Chicca si Argentine. Din sala nu au vedere spre lac, doar spre terasa si piscina.

Amenajarea e destul de neutra la Bonton Lounge, nimic special. Vorbesc doar de sala acum, ca acolo e restaurantul. Restul – adica terasa si piscina – sunt de lux. Deci, sala arata bine, in mare, pentru ca tot locul e frumos si vederea spre terasa aduce un plus semnificativ. Mobilierul nu mai e nou, se vede, au canapele de panza care au inceput sa se roada pe la colturi. Lipsa de grija pentru imagine si pentru detalii se vede peste tot, Pe masa ne-au pus presulete de hartie care trebuiau aruncate demult, fusesera plouate sau chiar folosite – nu ne-am lamurit. Au o muzica destul de violenta, de discoteca, abia reuseam sa vorbim doi oameni la o masa, fata in fata. Nota la ambianta e data restaurantului, pentru ca de acesta e interesat Restograful, nu intregului complex!

restaurante, parcul herastrau

Am ajuns la concluzia ca restaurantul e doar ca sa fie ceva de mancare la Bonton Lounge, nu pare sa fie luat prea mult in serios. Au doua sectiuni in meniu: unul vegetarian si vegan, pentru partea cu tocuri a clientelei, cel mai probabil, si unul cu cateva feluri simple, un fel de “international” doar cu numele (asa l-au recomandat), pe care noi l-am trecut la bucatarie urbana, ca sa nu-i dam o nota si mai mica la mancare. Noi nu am luat nimic vegetarian – vegan la Bonton Lounge, si sper ca felurile acelea sunt mai bune decat ce ne-au dat noua. Ce am primit noi, nevegetarian, a fost banal, nimic de mentionat aici.

restaurante, parcul herastrau

Serviciul a fost absent si intr-o doara si el, cu cineva care nu parea chelner si caruia ii stateam pe cap, fara indoiala. Dupa ce ne-a adus mancarea, nu a mai trecut pe la noi o jumatate de ceas, desi eram singuri in restaurant si el isi facea de treaba de colo-colo fara sa ii mai pese de noi. Preturile sunt asa si asa, mai mici decat la vecinii sai de top Restograf, insa nu atat de mici, tinand seama de calitatea mancarii. O masa completa in doi la Bonton Lounge, cu o sticla de vin, te costa 200-300 de lei.

restaurante, parcul herastrau

Bonton Lounge e, asadar, una dintre marile terase ale Herastraului, cu lounge, dupa cum e subliniat, cu gradina si piscina, muzica si antren, mondenitati. Restaurantul e o anexa putin semnificativa la Bonton Lounge, pentru luat ceva in gura, mai ales pentru cei atenti la silueta. Cei neatenti la asta si la portofel au alaturi la indemana o cina cu bucatarie fina.

Sursa foto: Bonton Lounge/Restograf.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri