Miliardarul si celebrul investitor de origine maghiara George Soros a anuntat ca se va logodi cu prietena sa Tamiko Bolton. Anuntul a fost facut cu ocazia aniversarii de 82 de ani a lui Soros, scrie The Telegraph.
Tamika Bolton, in varsta de 40 de ani, conduce o firma online de suplimente alimentare precum si o firma care ofera cursuri de yoga pe internet. Bolton detine un master in afaceri obtinut la Universitatea din Miami.

Soros si Tamka Bolton s-au intalnit in primavara anului 2008, in vreme ce logodna a fost anuntata la o petrecere pe care Soros a tinut-o recent la resedinta sa de vara din Southampton.

Pentru Soros, aceasta va fi a treia sa casatorie, in timp ce iubita sa a mai fost maritata de doua ori. Miliardarul are deja cinci copii.
Soros, un puternic sustinator al politicilor liberale, si-a transformat fondul sau de hedging intr-un birou de familie in 2011, renuntand totodata sa mai administreze bani pentru investitori.

George Soros (foto), nascut la Budapesta in 1930, si-a creat o notorietate internationala cand, in septembrie 1992, a riscat 10 miliarde de dolari pe o singura speculatie cand a pariat pe scaderea lirei britanice.

Soros este cunoscut ca fiind “Omul care a ruinat Banca Centrala a Angliei”.

Sursa imagine: magmire.com

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri