Sa spunem ca esti Elon Musk, unul dintre cei mai influenti antreprenori din istoria tehnologiei, cu o cariera care se intinde pe mai bine de doua decade. Reusitele tale includ crearea unei industrii de plati electronice, invigorarea pietei energiei solare, pana la masini electrice si lansarea unei pietei comerciale de rachete cosmice.

Toate acestea ar necesita, nu-i asa, cateva pagini de explicatii, intr-un CV, corect?

Absolut deloc, spun expertii companiei de CV-uri Novoresume, care considera ca „mai putin, poate inseamna mai mult”. Ei au construit un CV pentru Musk pentru a arata ca pana si cea mai de succes cariera, precum a lui, poate fi prezentata, eficient, pe o singura pagina, scrie Businessinsider.com.

Bineinteles, unele elemente din CV-ul sau nu pot fi replicate in general; de exemplu, in lista de „Skills and competencies”, una dintre abilitati este „micromanagementul”. Musk este faimos pentru standardele sale inalte si are reputatia de a vedea cele mai rele lucruri intr-un anumit proiect. El s-a descris candva ca fiind „nanomanager”, chiar mai „chitibusar” decat un „micromanager”.

Citeste si:
Tesla va integra Netflix si Youtube in masini
Tesla va integra Netflix si...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Revolut lanseaza serviciul prin care poti cumpara actiuni