Tesla a primit deja circa 150.000 de comenzi pentru camioneta sa electric Cybertruck, prezentata recent si care nu s-a bucurat de cele mai bune review-uri din cauza designului, dar mai ales din cauza faptului ca geamurile s-au spart in timpul unei demonstratii. Elon Musk, directorul producatorului auto Tesla, a anuntat insa comenzi peste asteptari."146.000 de comenzi pentru Cybertruck pana acum, 42% alegand un motor dublu, 41% triplu si 17% cu un singur motor”, a scris Musk pe Twitter, adaugand separat ca comenzile au fost realizate fara niciun fel de publicitate platita.

Lucrurile par sa-si revina pentru fondatorul Tesla care a pierdut intr-o singura zi 768 de milioane de dolari dupa incidentul Cybertruck, dupa ce actiunile Tesla au scazut cu 6%. Mai exact, In timpul evenimentului de joi, geamurile camionului electric Cybertruck s-au spart in urma unei demonstratii care ar fi trebuit sa arate cat de rezistente sunt, iar Musk a putut fi auzit injurand inainte de a spune ca mai exista „loc pentru imbunatatiri”.

„Este antiglont”, a spus Musk despre camionul electric, cu doar cateva momente inainte ca directorul de design Franz von Holzhausen sa demonstreze nu doar o data, dar de doua ori, faptul ca geamurile ar putea fi sparte daca o persoana arunca un obiecte catre acestea.

Elon Musk, seful Tesla, a prezentat prima camioneta electrica pe care compania o va produce, pretul acesteia pornind de la 39.900 dolari. Design-ul noului automobil Tesla a starnit controverse in randul publicului larg, forma simplistica si trapezoidala a camionetei nefiind pe placul oricui.

Citeste si:
Notino, venituri de 384 milioane de euro din parfumuri și produse...
Notino, venituri de 384...

Denumit “The Cybertruck”, noul model tesla se inscrie in gama de jos a camionetelor, avand doar tractiune pe spate si un singur motor. Aceasta versiune ar trebui sa aiba o autonomie de 402 km pentru fiecare incarcare. De cealalta parte, versiunea cu doua motoare a cybertruck-ului va costa 49.900 dolari si va avea o autonomie de 482 km, iar versiunea cu trei motoare va avea tractiune 4x4, un cost de 69.900 de dolari si o autonomie de 804 km.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Tesla a reluat tăierea copacilor pentru construcţia uzinei din Germania
Setari Cookie-uri