Averea lui Elon Musk a scazut cu 768 de milioane de dolari, dupa ce la cel mai recent eveniment al companiei Tesla, geamurile camionului electric Cybertruck s-au spart.

In timpul evenimentului de joi, geamurile camionului electric Cybertruck s-au spart in urma unei demonstratii care ar fi trebuit sa arate cat de rezistente sunt, iar Musk a putut fi auzit injurand inainte de a spune ca mai exista „loc pentru imbunatatiri”.

Dupa incident, valoarea actiunilor Tesla a scazut cu 6%, ceea ce a dus la o pierdere de 768 de milioane de dolari pentru Elon Musk doar intr-o singura zi, scrie Mediafax.

„Este antiglont”, a spus Musk despre camionul electric, cu doar cateva momente inainte ca directorul de design Franz von Holzhausen sa demonstreze nu doar o data, dar de doua ori, faptul ca geamurile ar putea fi sparte daca o persoana arunca un obiecte catre acestea.

„Nu a trecut prin geam, asta este totusi bine”, a declarat Musk la scurt timp dupa ce geamurile s-au spart.

Elon Musk, seful Tesla, a prezentat prima camioneta electrica pe care compania o va produce, pretul acesteia pornind de la 39.900 dolari. Design-ul noului automobil Tesla a starnit controverse in randul publicului larg, forma simplistica si trapezoidala a camionetei nefiind pe placul oricui.

Denumit “The Cybertruck”, noul model tesla se inscrie in gama de jos a camionetelor, avand doar tractiune pe spate si un singur motor. Aceasta versiune ar trebui sa aiba o autonomie de 402 km pentru fiecare incarcare. De cealalta parte, versiunea cu doua motoare a cybertruck-ului va costa 49.900 dolari si va avea o autonomie de 482 km, iar versiunea cu trei motoare va avea tractiune 4x4, un cost de 69.900 de dolari si o autonomie de 804 km.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri