Averea lui Elon Musk a scazut cu 768 de milioane de dolari, dupa ce la cel mai recent eveniment al companiei Tesla, geamurile camionului electric Cybertruck s-au spart.

In timpul evenimentului de joi, geamurile camionului electric Cybertruck s-au spart in urma unei demonstratii care ar fi trebuit sa arate cat de rezistente sunt, iar Musk a putut fi auzit injurand inainte de a spune ca mai exista „loc pentru imbunatatiri”.

Dupa incident, valoarea actiunilor Tesla a scazut cu 6%, ceea ce a dus la o pierdere de 768 de milioane de dolari pentru Elon Musk doar intr-o singura zi, scrie Mediafax.

„Este antiglont”, a spus Musk despre camionul electric, cu doar cateva momente inainte ca directorul de design Franz von Holzhausen sa demonstreze nu doar o data, dar de doua ori, faptul ca geamurile ar putea fi sparte daca o persoana arunca un obiecte catre acestea.

„Nu a trecut prin geam, asta este totusi bine”, a declarat Musk la scurt timp dupa ce geamurile s-au spart.

Citeste si:
Renault a trecut pe pierderi pentru prima data in ultimul deceniu
Renault a trecut pe pierderi...

Elon Musk, seful Tesla, a prezentat prima camioneta electrica pe care compania o va produce, pretul acesteia pornind de la 39.900 dolari. Design-ul noului automobil Tesla a starnit controverse in randul publicului larg, forma simplistica si trapezoidala a camionetei nefiind pe placul oricui.

Denumit “The Cybertruck”, noul model tesla se inscrie in gama de jos a camionetelor, avand doar tractiune pe spate si un singur motor. Aceasta versiune ar trebui sa aiba o autonomie de 402 km pentru fiecare incarcare. De cealalta parte, versiunea cu doua motoare a cybertruck-ului va costa 49.900 dolari si va avea o autonomie de 482 km, iar versiunea cu trei motoare va avea tractiune 4x4, un cost de 69.900 de dolari si o autonomie de 804 km.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Elon Musk: 200.000 de precomenzi pentru camioneta Cybertruck
Setari Cookie-uri