[FOTO] Tesla a aratat lumii noua sa camioneta. Internetul este... socat

Elon Musk, seful Tesla, a prezentat prima camioneta electrica pe care compania o va produce, pretul acesteia pornind de la 39.900 dolari. Design-ul noului automobil Tesla a starnit controverse in randul publicului larg, forma simplistica si trapezoidala a camionetei nefiind pe placul oricui.

Denumit “The Cybertruck”, noul model tesla se inscrie in gama de jos a camionetelor, avand doar tractiune pe spate si un singur motor. Aceasta versiune ar trebui sa aiba o autonomie de 402 km pentru fiecare incarcare. De cealalta parte, versiunea cu doua motoare a cybertruck-ului va costa 49.900 dolari si va avea o autonomie de 482 km, iar versiunea cu trei motoare va avea tractiune 4x4, un cost de 69.900 de dolari si o autonomie de 804 km.

Toate versiunile camionetei vor fi dotate cu Tesla Autopilot, un sistem avansat de asistenta la condus. Un pachet optional de “self-driving” ii va costa 7.000 de dolari pe clientii care comanda astazi si care sunt dispusi sa astepte pana cand Tesla va termina de dezvoltat aceasta tehnologie.

Camioneta este al saselea vehicul anuntat de Tesla de cand compania a fost lansata in 2003.

Reactiile la anuntul si mai ales la design-ul Cybertruck au fost in general negative, americanii de la Forbes mentionand ca masina este “urata ca un pacat”.

Citeste si:
Primele Tesla Model 3 fabricate în China pentru Europa sunt gata de...
Primele Tesla Model 3...

Citeste si:
Tesla schimba datele de productie pentru Cybertruck
Tesla schimba datele de...

Sursa foto: Tesla

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri