Valoarea actiunilor Twitter s-a prabusit cu 17% dupa ce au iesit la suprafata rapoarte conform carora Walt Disney si Google nu vor licita pentru compania de social media.

Acest lucru ar insemna faptul ca doar compania de cloud computing Salesforce.com ramane interesata de cumpararea Twitter.

Disney, initial interesata in a licita pentru Twitter, a decis sa nu urmeze acest curs, raporteaza presa internationala, citand surse familiare cu situatia. Totodata, nici Google nu va licita, in timp ce alte rapoarte adauga ca nici gigantul Apple nu este interesat de cumpararea retelei de socializare.

Directorul executiv al Salesforce, Marc Benioff, nu a comentat asupra subiectului. Alte potentiale companii care ar putea fi interesate sa investeasca in Twitter sunt Microsoft si Verizon.

In ultimul an, valoarea actiunilor Twitter a variat de la 13,73$ pana la 31,87$/actiune. Cel mai recent, valoarea unei actiuni s-a situat la 20,48$.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri