Emisiunea WALL-STREET 360, lansata in toamna anului 2014, se relanseaza incepand de saptamana viitoare, cu un nou concept. Pastrand abordarea completa, 360 de grade, a mediului de business, vom difuza in fiecare zi o emisiune diferita, cu abordari diverse.

Fiecare emisiune va fi difuzata la ora 12.30 si va prezenta perspective si domenii de activitate diverse, prin dezbateri si discutii cu antreprenori si manageri de top.

"Dupa doi ani de la debutul emisiunii WALL-STREET 360, care a marcat si prima intrare a publicatiei wall-street.ro pe zona de video online, a venit momentul unui nou concept, care duce mai departe ideea initiala, de a privi mediul de business in ansamblu, prin aceste emisiuni. Am identificat cinci emisiuni diferite, cu abordari diferite si realizate de cele mai potriviti moderatori din echipa, si vom pune pe tapet subiecte interesante si de actualitate", a declarat Diana Cretu, redactor sef al wall-street.ro.

Noul concept WALL-STREET 360 cuprinde urmatoarele emisiuni:

Luni: Ziua zero, cu Vlad Andriescu

O emisiune cu si despre antreprenori, in care Vlad va discuta cu oameni care au pornit la drum pe cont propriu, care au esuat, au incercat, au continuat si au reusit sa creasca afaceri. O emisiune despre succes si esec, despre povesti si oameni, pornind de la ziua zero a fiecarei afaceri.

Marti: Profesionistii in investitii, cu Diana Cretu

O emisiune in care analizam, dezbatem si transam subiecte de interes din sfera financiara. Cel mai important rol al emisiunii este acela de educatie, astfel ca vom explica si aborda constant subiecte de interes pentru cat mai multi oameni, vom discuta notiuni de baza din domeniul investitiilor si vom prezenta evenimente importante care, desi pot parea exclusiviste, ne afecteaza pe toti, in fiecare zi.


Miercuri: Profesionistii in banking, cu Razvan Enache

Vom intervieva in fiecare saptamana bancheri de top, manageri din industria cardurilor si de plati, dar si analisti si consultanti. Vom aborda saptamnal teme legate de industria financiara sau subiecte conexe, cu scopul de a face banking-ul mai accesibil cititorilor nostri si de a promova valorile din industria financiara romaneasca.


Joi: Profesionistii in Retail, cu Alina Stan

Vom intervieva in fiecare saptamana reprezentanti ai marilor retele de retail prezente in Romania, antreprenori care tin piept dezvoltarii acerbe a gigantilor internationali si producatori romani ale caror afaceri au ceva de spus atat in tara, cat si in afara granitelor. Vom aborda saptamanal teme legate de retail si subiecte conexe cu scopul de a prezenta cititorilor nostri o imagine clara a ceea ce se intampla la raft, dar si traseul pe care producatorii il parcurg pana sa ajunga aici.

Vineri: Iesit din tipar, cu Alex Goaga

O emisiune cel putina iesita din tipar, in care Alex va intervieva un manager de top pe saptamana, intr-un stil propriu, unic si diferit de tot ce exista in prezent in industrie. Vom aborda subiecte unice, atat despre business, economie si evolutii financiare, cat si despre subiecte menite sa scoata la iveala laturi mai putin cunoscute ale oamenilor reprezentativi din mediul de afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri