Romania a dat multi oameni de stiinta ilustri in medicina, tehnologie, aviatie, inginerie si nu numai. Sunt multe inventii foarte cunoscute ale romanilor, cum ar fi avionul cu reactie al lui Henri Coanda, dar mai exista si cateva care este posibil sa iti fi scapat, conform Playtech.

Desigur, romanii continua sa inventeze. De la cel mai complex scanner de avioane din Elvetia la dispozitivul care alimenteaza masinile cu lichid de parbriz, compatriotii nostri continua sa breveteze idei si concepte cel putin ingenioase.

Romania putea sa aiba Hyperloop din anii ’70

Proiectul Hyperloop a fost anuntat de Elon Musk inca din vara lui 2013, dar n-a mers mai departe dincolo de a prezenta planurile initiale. El a spus ca n-are un interes prea mare de a-l transforma intr-un proiect viabil, dar pare sa se fi razgandit. Noua veste din partea lui e ca pregateste un circuit de test in Texas de aproximativ 8 kilometri. Totusi, Hyperloop nu este o idee inovatoare a lui, ci a avut si Henri Coanda una foarte buna, pe care n-a apucat s-o duca la indeplinire.

Citeste articolul integral pe Playtech.

Sursa foto: Alexraths | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri