In topul numarului de abonati ai canalelor, cele ale vloggerilor generalisti se afla pe a doua pozitie (25.4%), la o mica diferenta de cele de publisheri muzica (25.8%).

Perioada analizata este ianuarie - iunie 2017, iar categoriile pentru care au fost generate date si statistici sunt urmatoarele: vloggeri, top content vloggeri, muzica, top content muzica, totaluri, distributie dupa continut si top 500/categorii, statistici ce pot fi accesate aici.

Topurile pentru vloggeri

Vloggeri generalisti, Specialisti nise si Continut gaming sunt cele trei categorii delimitate, incadrarea intr-o categorie fiind realizata in functie de tipul de continut predominant care este generat.

Topurile se refera la continutul nou si la afisarile aferente acestuia, iar rezultatele arata ca vloggerii Ilie, Zero Miz-Kun sau MaxINFINITE sunt cei trei lideri pentru fiecare categorie in parte.

Topurile pentru muzica

Industria muzicala este divizata in publisheri muzica si artisti/muzicieni, pe primele locuri in fiecare categorie situandu-se casa de discuri Cat Music, respectiv INNA.