Samsung Electronics Romania impreuna cu YouTube Premium au dat startul inscrierilor in campania Stream Your Dream – Vlog Your Way Up, cel mai amplu program de mentorat dedicat creatorilor de continut video.

Stream Your Dream este un proiect dezvoltat de Samsung Romania cu obiectivul de a contribui la formarea unei generatii noi de micro-influenceri. Demarat in 2017, cele 4 editii care au avut loc pana acum au fost gandite sub forma unor module cu tematica diferita adresand creatori de continut cu pasiuni diverse (tehnologie, fotografie, calatorii etc.), abordand structurat etapele de mentorat teoretic si practicat.

Editia cu numarul cinci este cea mai ampla editie Stream Your Dream de pana acum si este realizata de Samsung in colaborare cu YouTube Romania si se adreseaza creatorilor de continut video la inceput de drum, care vor sa stie ce se afla in spatele unei cariere de succes in mediul online. Mentorii acestui program sunt vloggeri renumiti in domeniile lor de activitate: George Buhnici, cu cel mai mare canal de tech din Romania, Andreea Balaban, una dintre cele mai cunoscute si premiate vloggerite de fashion & beauty, Radu Constantin, unul dintre cei mai inovatori creatori de continut de entertainment, Maximilian Ioan, unul dintre cei mai vechi vloggeri din zona de gaming si Noaptea Tarziu, trio-ul care a cucerit internetul cu parodiile lor muzicale. Gazda evenimentului va fi Mihai Hash, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri romani si primul care a atins pragul de un milion de subscriberi pe YouTube.

Samsung, brand care aduce constant inovatii in tehnologie pornind de la nevoile utilizatorilor sai, continua parteneriatul deja existent la nivel global cu YouTube, cea mai mare platforma de video, care ofera tuturor creatorilor de continut mediul ideal unde sa isi lanseze ideile in lume. Aceasta colaborare are ca obiectiv punerea la dispozitie de resurse utile oricarui creator de continut care vrea sa se dezvolte in acest domeniu: tehnologia necesara pentru a crea materiale video, precum noile Samsung Galaxy Note10 si Note10+, platforma unde sa isi poate expune munca: YouTube, impreuna cu optiunile avansate YouTube Premium si YouTube Music, dar si sfaturi utile pentru a avea succes de la mentorii din campanie, precum si de la reprezentatii Samsung si YouTube.

Suntem entuziasmati ca avem ocazia sa strangem laolalta unii dintre cei mai talentati creatori de continut online, care vor impartasi din experienta lor cu cei aflati la inceput de drum, care sunt atrasi de acest domeniu, dar poate nu stiu de unde sa inceapa sau de ce abilitati sau resurse au nevoie. Stim ca accesul la tehnologie este unul dintre factorii cei mai importanti pentru a crea continut de calitate, motiv pentru care Samsung a crezut de la inceput in acest proiect si in importanta tehnologiei pentru devoltarea unei noi generatii de creatori de continut”, a declarat Simona Panait, Director de Marketing Samsung Romania si Bulgaria.

"YouTube este locul unde creatorii de continut construiesc comunitati in jurul unor pasiuni comune, in toate domeniile: de la tehnologie si gaming, pana la muzica si fashion. Iar numarul acestor persoane creative este in continua crestere in Romania. Suntem incantati sa ne implicam in acest proiect pentru a ajuta noua generatie de creatori sa se afirme si sa dezvolte continut de calitate." Dan Oros, Head of Marketing Google & YouTube Romania.

Conditii de participare in cadrul Stream Your Dream, editia a 5-a

Data limita de inscriere in campania Stream Your Dream este 27 octombrie 2019.

Cei care vor sa se inscrie in program sunt indemnati sa se inscrie in platforma Stream Your Dream (https://www.samsung.com/ro/stream-your-dream/) cu cel mai bun video de-al lor realizat in 2019 sau cu un video creat special pentru aceasta campanie care sa raspunda la intrebarea: care este visul tau? Participantii trebuie sa aiba un canal de YouTube public si minimum 1000 de subscriberi pentru a fi eligibili.

300 de oameni vor fi selectati si vor primi accesul la conferinta care va avea loc pe 9 noiembrie, avand sansa sa se inscrie la sesiuni de mentorat one-to-one, sa participe la evenimente Samsung si YouTube viitoare si sa aiba parte de experiente in premiera. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea tematicii, creativitatea, precum si relevanta.

Acestia vor avea ocazia sa afle de la mentorii din program, precum si de la reprezentati Samsung si YouTube, care sunt secretele din spatele succesului unui canal de YouTube, sfaturi utile pentru cei la inceput de drum, tips & tricks despre procesul realizarii clipurilor video etc.

Mentorii Stream Your Dream, editia a 5-a

George Buhnici – jurnalist cu o experienta de peste 20 de ani, George si-a inceput cariera ca ziarist de presa scrisa, a evoluat la radio si apoi televiziune, unde a creat cea mai de succes emisiune despre internet si tehnologie.

Noaptea Tarziu – trupa ce a luat nastere in anul 2014 si a devenit rapid cel mai de succes proiect format din vloggeri care parodiaza cele mai mari hit-uri. In prezent, Cuza, Emi si Cucu, asa cum sunt cunoscuti in mediul online, formeaza proiectul Noaptea Tarziu.

Radu Constantin – actor si regizor, unul dintre inovatorii din noul val de creatori romani pe YouTube. La inceputul carierei online, Radu a lansat un format original numit Music Vines, care i-a adus succesul. In 2018 Radu Co a lansat serialul ”Scoala Invers” care a dat 48 de episoade in Trending YouTube.

Maximilian Ioan – unul dintre cei mai vechi creatori de continut romani de pe YouTube. In 2013 a inceput sa faca si clipuri de gaming, conceptul fiind ceva nou si deloc popular pe atunci la noi, iar de atunci si pana in prezent a postat peste 2200 de videoclipuri cu diferite jocuri pe canalul lui de YouTube, maxsialtele, la care a reusit sa stranga peste 220 de milioane de vizualizari.

Andreea Balaban – creator de continut, vlogger, blogger si instagrammer, castigatoare a numeroase premii in cadrul Digital Divas, Webstock, Elle New Media Awards, Glamour. Cu o comunitate ce reuneste aproape 350.000 de membri pe YouTube, Andreea a debutat in online in 2010 cu blogul de moda Thrill of the Heel, iar din 2015 face vlogging de beauty, fashion, travel si lifestyle.

In cadrul conferintei, cei 300 de participanti vor avea ocazia sa convinga unul dintre cei cinci mentori ca merita sansa de a trece in etapa a doua a programului – aceea de a beneficia de sesiuni one-to-one cu acestia, de a invata direct de la ei tips & tricks pentru a avea continut de calitate.

Inscrierile se pot face intre 11 si 27 octombrie 2019, ora 22:00, iar castigatorii vor fi anuntati ulterior pe pagina de Facebook a Samsung Romania.

Mai multe detalii despre campania Stream Your Dream, dezvoltata in parteneriat cu YouTube Premium puteti gasi pe site-ul oficial al campaniei: https://www.samsung.com/ro/stream-your-dream/.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri