Postacii Gabrielei Firea, chiar din Primaria Bucuresti si de pe un IP furnizat STS [ADAUGAT: REPLICA STS]

Este deja cunoscut ca Gabriela Firea nu suporta criticile, nici macar extrem de constructive, dand ban absolut tuturor celor care comenteaza impotriva deciziilor luate de ea, oricat de ciudate sau neinspirate ar fi. Pe de alta parte, la fel de grav este faptul ca angajati ai Primariei si chiar ai STS, oameni platiti din banii nostri, isi iau din timp pentru a comenta pozitiv la stiri de pe site-uri terte.

ADAUGIRE: DECLARATIE STS

""Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) nu are nicio implicare in activitatile de postare de mesaje pe forumul cotidianului "Adevarul", din ziua de 23 octombrie 2017.

Asa cum reiese si din materialul publicat de respectiva institutie media pe acest subiect, STS este doar furnizor de servicii Internet".

ARTICOL INITIAL

Astfel, intr-o emisiune Adevarul in care a fost invitata primarita, site-ul de stiri a descoperit trei conturi facute la repezeaza, de pe 3 IP-uri apartinand Primariei Bucuresti si ROAEP.ro. "Pentru cine nu cunoaste, ROAEP este portalul de informare a Autoritatii Electorale Permanente (AEP), structura care nu este nicidecum arondata Primariei Municipiului Bucuresti. In plus, in sectiunea ISP (Provider de servicii Internet) apare scris negru pe alb „Serviciul de Telecomunicatii Speciale”, STS pe intelesul tuturor", a scris Adevarul.

Comentatorii din Primariei, bineinteles, au postat foarte multe comentarii, toate pozitive si toate lingusitoare, pentru a acoperi miscarile prin care Gabriela Firea sifoneaza bani catre 22 de firme construite la repezeala, in cateva luni.

Mai jos, print screen de pe site-ul Adevarul.

Citeste si:
Sa intelegem postacii de partid - eu unul, ii inteleg. Cum dai de ei?
Sa intelegem postacii de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Citește și
Zuckerberg: Companiile de "social media" nu trebuie să fie "arbitrii adevărului"
Setari Cookie-uri