Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat "ar fi benefica", in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi schimbe modul de lucru, acela de a se consulta "doar cu doua-trei persoane".

"Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu alti colegi. Din punctul meu de vedere, da (ar trebui sa faca un pas in spate, n.r.). (...) Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu nimeni, nu am cerut acceptul nimanui. Ori schimba modul de lucru si renunta la a se mai consulta doar cu doua-trei persoane - multe care nici nu fac parte din Guvern - deci ori schimba total modul de lucru, dar nu cred ca poate sa lucreze in acest sens, pentru ca ar fi facut-o - daca poate, ar fi minunat - daca nu, cred ca o retragere ar fi benefica pentru partid, dar nu atat mai putin pentru partid, cat pentru tara", a precizat Firea, intrebata fiind daca Liviu Dragnea ar trebui "sa faca un pas in spate", potrivit Agerpres.

Firea: Dragnea este „lapte si miere” in sedinte, dar deciziile in subterane sunt altele

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat marti seara ca in cadrul unui partid nu poate de fiecare data o singura persoana sa aiba dreptate si sa imprime mersul general al intregii echipe.

"Cred ca un partid este ca o familie. Nu poate de fiecare data o singura persoana sa aiba dreptate si nu poate de fiecare data o persoana, de una singura, sa imprime mersul general al intregii echipe, cata vreme in echipa au aparut deja anumite semnale", a spus Firea, la TVR.

Ea a sustinut ca liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, prefera sa evite confruntarile directe si a facut referire in acest sens si la discutiile care au aparut intre Primarie si Executiv in perioada guvernarilor Grindeanu si Tudose, noteaza Agerpres.

"Domnul Dragnea zambeste si ocoleste adevarul foarte frumos, pentru ca niciodata nu ne confrunta direct, ci totul este lapte si miere, in intalniri si sedinte, dar in subterane si intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati, deciziile sunt cu totul altele. La episodul Grindeanu, ca si la episodul Tudose, eu am pornit tot de la durerea bucurestenilor, precum si a tuturor romanilor care vin in Bucuresti. De fiecare data domnul Dragnea imi spunea ca el este de acord din punct de vedere politic cu toate acele mari proiecte, sa fie sprijinite de Guvern, dar nu sunt de acord intai domnul Grindeanu si apoi domnul Tudose. Si atunci, pe buna dreptate, eu semnalam public faptul ca Guvernul nu ajuta bucurestenii", a declarat Firea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri