Incepem cu aceasta din urma – jignirea de catre un demnitar a unui ambasador ar fi, in orice stat civilizat, un incident diplomatic major care s-ar solda, instant, cu demiterea respectivului deputat si interzicerea acestuia de a mai ocupa vreo functie publica.

Inarmat cu aceste cunostinte, m-am indreptat increzator catre grupul “PSD, partidul eroilor”, fiind convins ca pana si cei mai infocati fani ai PSD vor realiza ca este ceva in neregula cu a jigni un ambasador, practic reprezentant oficial al statului din care provine, in tara noastra. Faptul ca ambasadorul este si al celui mai puternic stat din lume da o greutate aparte afirmatiei lui Serban Nicolae, anterior sofer, acum deputat PSD.

Cu ce m-am lovit, insa? Vezi in print screen-urile de mai jos.

Ministerul Turismului, noul...
Citeste si: Ministerul Turismului, noul clip pentru Romania. Ce parere aveti?

Dupa care, tine-te bine:

iar lucrurile nu se opresc aici! Foarte slaba opozitie si bun simt se loveste de un zid de nederamat:

Practic, Serban Nicolae a devenit imediat erou printre sustinatorii PSD, fara ca acestia sa constientizeze cat de inconstienta a fost declaratia lui.

Experimentul NATO-UE, doua entitati care au permis Romaniei sa iasa din mocirla anilor '90 si care au oferit, printre altele, liber acces in spatiul Uniunii, legislatie unitara, potentialul de a atrage miliarde de euro pentru investitii, liber acces la marfurilor dar si garantia protectiei.

Si in aceasta situatia ma asteptam ca macar unii dintre sustinatorii PSD sa realizeze ca mare parte din beneficiile pe care le iau acum "de-a gata" se datoreaza parteneriatului Romaniei cu Uniunea Europeana si NATO. Din pacate, si in aceasta situatie aveam sa ma insel amarnic, iar zecile de comentarii sunt marturie:

Junker, foarte clar:...
Citeste si: Junker, foarte clar: Amnistia, un pas INAPOI pentru Romania

Lista continua:

In aceste conditii, va intreb: mai are Romania vreo sansa? Te reprezinta acest segment din populatie?

Mesaj ferm al SUA: Cerem...
Citeste si: Mesaj ferm al SUA: Cerem respingerea oricarei amnistii!