Filmul 5GANG: Un altfel de Craciun a doborat recordul de spectatori pentru un film romanesc

In primul weekend de la lansarea in cinematografe, care a avut loc pe 27 decembrie, filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Craciun“, regizat de BRomania, a inregistrat cel mai mare succes de box office al unui film romanesc din ultimii 30 de ani, sustind producatorii filmului.

„5GANG: Un altfel de Craciun“ a generat cele mai mari incasari din istoria cinematografiei romanesti, dupa anul 1989. Filmul, lansat pe 27 decembrie, a fost vizionat de 146.785 de spectatori si are pana acum incasari de 2.831.396 lei, ceea ce il claseaza in topul filmelor de pe piata, conform unui comunicat de presa.

De asemenea, producatorii filmului precizeaza ca au fost vandute 10.000 de bilete in etapa de presale, cinematografele suplimentand numarul de sali in care filmul regizat de catre Matei Dima a putut fi vizionat.

„A fost neasteptat pentru noi sa atingem si recordul asta. Tot ce am urmarit cu acest film este sa ne indeplinim un vis de a spune o poveste despre noi si despre prietenia noastra. Acest rezultat demonstreaza inca o data faptul ca suntem o fata nu numai in online, ci si in offline, cu o comunitate uriasa si foarte implicata in ceea ce facem", precizeaza Selly, personajul principal din film.

Sursa foto: Facebook 5GANG


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri