Filmele Cats, Rambo: Last Blood si A Madea Family Funeral au cate opt nominalizari la cea de-a 40-a editie a Zmeurelor de Aur (Razzies), cunoscute si sub numele de anti-Oscaruri, deoarece disting cele mai proaste filme din fiecare an, fiind singurul premiu pe care nicio vedeta nu doreste sa-l castige.

Lista nominalizarilor la aceste nedorite distinctii a fost publicata sambata.

Filmul fantastic muzical Cats, care a fost un mare esec la box office si a obtinut critici mediocre, este unul dintre candidatii la categoria cel mai prost film alaturi de The Fanatic, The Haunting of Sharon Tate, A Madea Family Funeral si Rambo: Last Blood.

Sylvester Stallone (Rambo: Last Blood) a fost nominalizat la categoria cel mai prost/slab actor, la care mai ''concureaza'' James Franco (Zeroville), David Harbour (Hellboy), Matthew McConaughey (Serenity) si John Travolta (The Fanatic si Trading Paint), conform Agerpres.ro.

La varianta feminina a categoriei, premiul este disputat de Hilary Duff (The Haunting of Sharon Tate), Anne Hathaway (The Hustle and Serenity), Francesca Hayward (Cats), Tyler Perry (A Madea Family Funeral) si Rebel Wilson (The Hustle).

Nominalizatii pentru cea mai proasta regie sunt Tom Hooper ( Cats), James Franco (Zeroville), Fred Durst (The Fanatic), Adrian Grunberg (Rambo: Last Blood) si Neil Marshall (Hellboy).

La categoriile cei mai prosti/slabi actor, respectiv actrita in rol secundar au fost nominalizati James Corden (Cats), Tyler Perry (A Medea Family Funeral), Seth Rogen (Zeroville) si Bruce Willis (Glass), respectiv Jessica Chastain (Dark Phoenix), Cassi Davis (A Medea Family Funeral), Judi Dench (Cats), Fenessa Pineda (Rambo: First Blood) si Rebel Wilson (Cats).

Razzies, premii controversate din cadrul industriei de la Hollywood din cauza naturii lor peiorative, includ printre categorii si alte sectiuni, cum ar fi, de exemplu, cea mai proasta combinatie pe marele ecran, cel mai prost remake sau cel mai prost sequel (continuare).

Singurul Razzie care are o calitate pozitiva este premiul de reabilitare, acordat in fiecare an unui artist care a fost foarte criticat in trecut si care de aceasta data s-a remarcat printr-o munca de inalta calitate, relateaza EFE. In aceasta sectiune au fost nominalizati Jennifer Lopez (Hustlers), Adam Sandler (Uncut Gems), Eddie Murphy (Dolemite is my Name), Will Smith (Aladdin) si Keanu Reeves (John Wick 3 si Toy Story 4).

Premiile Zmeura de Aur au fost create in 1980 si nominalizarile sunt anuntate cu o zi inainte de decernarea Oscarurilor, cele mai importante distinctii din industria filmului.

Nominalizatii si castigatorii premiilor Zmeura de Aur sunt votati online de circa 1.000 de membri ai Zmeurelor din peste 20 de tari, care s-au inscris online si au platit o taxa de membru de 40 de dolari, scrie Reuters.

Organizatorii nu au prezentat o data pentru anuntarea castigatorilor.

Sursa foto: Dmytro Larin / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri