1 Aprilie 2011

Sibex lanseaza luni optiunile binare



Sibex anunta lansarea la tranzactionare, incepand din data de 4 aprilie 2011, a optiunilor binare, pe cursul valutar euro-leu si euro-dolar.


Primele optiuni binare lansate vor fi de tip Call si Range pe cursurile EUR/RON respectiv EUR/USD, si vor avea scadenta saptamanala.

Optiunile binare de tip CALL si RANGE pe cursul EUR/RON vor avea simbolurile EUR/RON_CW (Call Weekly) respectiv EURO/RON_RW (Range Weekly). Acestea vor fi optiuni europene, cu castig fix/risc maxim 100 de lei.

Aceste optiuni se vor initia in prima zi lucratoare a fiecarei saptamani iar ziua exercitarii/ scadentei/expirarii este ultima zi lucratoare din fiecare saptamana, se arata in comunicatul Sibex.

Optiunile binare de tip CALL si RANGE pe cursul EUR/USD vor avea simbolurile EUR/USD_CW (Call Weekly) respectiv EUR/USD_RW (Range Weekly), risc maxim/castig fix de 100 de lei.

Pentru toate aceste tipuri de optiuni programul de tranzactionare va fi zilnic intre orele 09:45 – 19:00 iar in ziua de scadenta intre orele 09:45 – 12:45.



Citeste si