Targu Mures este orasul in care valul de proteste anti Basescu si anti Guvern a luat inceput. Ioan Siberias, seful sindicatului Azomures, combinatul chimic care ofera peste 2.500 de locuri de munca targ-muresenilor, considera ca oprirea protestelor ar fi o greseala.

“Personal, am convingerea ca daca astazi (n. red. luni) protestele nu continua, se rateaza o ocazie unica pe care o intalnim o data la cateva zeci de ani. Ma refer la ocazia realizarii unei schimbari necesare si iminente, atat a politicienilor cat si a modului de guvernare”, a declarat Siberias.

Presedintele sindicatului Azomures crede ca protestele sunt determinate de un intreg cumul de probleme din societatea romaneasca, discutiile pe tema legii sanatatii precum si demisia sub secretarului de stat Raed Arafat fiind doar “picatura care a umplut paharul”.

“Noi, cei din Targu Mures am dat startul acestor proteste, Bucurestiul a continuat sa tina trena, insa in teritoriu este in continuare nevoie de un impuls. Protestele nu trebuie sa fie pusa in spatele cuiva, pentru ca vorbim de o actiune de natura sociala, nu politica”, a mai spus Ioan Siberias.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Azomures vrea sa creasca la 80% ponderea livrarilor pe piata interna
Setari Cookie-uri