Carpatica Invest este membru cu drepturi depline la Bursa din Varsovia

Carpatica Invest a intermediat prima tranzactie la Bursa de Valori de la Varsovia, in calitate de membru cu drepturi depline al bursei poloneze, marti, 24 ianuarie.

Astfel, compania anunta lansarea serviciului de tranzactionare pe Bursa de Valori de la Varsovia pentru toti clientii societatii.

“Prin admiterea societatii ca membru al Bursei de Valori de la Varsovia, societatea va putea oferi clientilor atat acces direct la o piata de capital mai matura cat si accesul la o paleta de instrumente mai diversificata”, a declarant Marius Trif, directorul general al Carpatica.

Carpatica Invest a fost fondata in 1996, devenind din 2002 parte a Grupului Financiar Carpatica. Astazi este unul din primii zece brokeri din Romania, potrivit clasamentelor Bursei de Valori Bucuresti, societatea avand un capital social de 13 680 800 lei.

Carpatica Invest a incheiat anul 2011 pe locul 8 in topul cumulat BVB, RASDAQ si ATS, cu o cota de piata de 3,57%, aferenta unui volum al tranzactiilor intermediate in crestere fata de anul anterior, de 829,23 mil. lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri