21 Februarie 2012

Seminar despre statistica in investitiile pe piata de capital



Angajatii din piata de capital pot participa gratuit la un seminar despre folosirea statisticilor si prognozelor in piata de capital, organizat de Asocatia Brokerilor.

Discutiile vor fi despre indicatorii statistici macroeconomici cu impact asupra evolutiilor bursiere, despre indicatorii statistici utilizati pentru caracterizarea companiilor listate, dar si despre cei folositi in managementul de portofoliu al fondurilor de investitii.
De asemenea, temele abordate se vor referi si la analiza statistica a seriilor de timp cu privire la evolutia randamentelor bursiere precum si la prognoza evolutiei viitoare a corelatiilor si volatilitatii.

Seminarul se adreseaza tuturor angajatilor societatilor care activeaza pe piata de capital, analistilor, consultantilor de investitii si managerilor de portofolii.

Evenimentul face parte din Proiectul “Imbunatatirea aptitudinilor antreprenoriale pentru angajatii din domeniul valorilor mobiliare”, fiind cel de al saselea si ultimul seminar desfasurat in cadrul acestui program.



Citeste si