Administratorii SIF Banat-Criana (SIF1) au limitat la 5% dreptul la vot al actionarilor care actioneaza concertat cu Banca Transilvania (TLV).
Impreuna, actionarii din „grupul BT” controleaza 8,97% din titlurile SIF1.

La adunarea generala a actionarilor din 25 aprilie vor fi discutate dividendele pentru anul 2011, precum si situatiile financiare ale societatii aferente anului trecut.

Dividendul propus este de 0,1 lei/actiune, care, avand in vedere preturile actuale din piata, ar aduce un randament de 9,7%.
In ceea ce priveste profitul, acesta a inregistrat o crestere minora in 2011, pana la 63 milioane lei.

Actiunile SIF Banat Crisana au inchis sedinta de luni cu o scadere de 1,1%, pana la 1,026 lei/unitate. La aceasta cotatie, capitalizarea companiei este de 563,1 milioane lei (128 milioane lei).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri