Consiliul de Administratie al SIF Molodva a decis accelerarea procesului de reorganizare a activitatii si de restructurare a personalului, cu scopul optimizarii structurii organizationale. Data limita pentru implementarea deciziilor este 31 august 2012, la care vor exista 46 de posture ocupate.

In acest interval se vor parcurge toate etapele si procedurile legale/prevazute de CCM 2012-2013 privind revizuirea “Reglementarilor Interne”, avizarea acestora de catre CNVM, precum si cele privind disponibilizarile de personal. Impactul procesului de restructurare asupra situatiilor financiare va fi semnificativ anul viitor.

La startul procesului de restructurare, existau un numar de 119 posturi, fixandu-se ca tinta, initial pentru aprilie 2013, reducerea acestora la 49. Dinamica conditiilor macroeconomice / de piata a impus luarea unor decizii de accelerare a procesului.

Raportul de activitate la T1 2012 consemna devansarea termenului de finalizarea a programului de restructurare pentru finalalul acestui an.

“Mentionam ca de la declansarea procesului, au avut loc doua etape de restructurare a activitatii, constand in desfiintarea unui numar de 8 reprezentante si a posturilor de conducere aferente, precum si in desfiintarea unui numar de 55 de posturi executive”, se arata intr-un comunicat remis de SIF 2.

Continuarea procesului de reorganizare, inclusiv prin modificarea structurii organigramei, are ca principale obiective: asigurarea cadrului optim de adoptare a deciziei investitionale; cresterea responsabilitatilor posturilor de executie; simplificarea fluxurilor informationale/de documente in interiorul si intre compartimente.

“Noua organigrama prevede eliminarea unor structuri/nivele ierarhice si redefinirea altor compartimente, conducand la desfiintarea unui “departament”, a doua “servicii” si doua “birouri”, a 5 functii de conducere si a 8 posturi executive”, se mai arata in comunicat.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri