In acest interval se vor parcurge toate etapele si procedurile legale/prevazute de CCM 2012-2013 privind revizuirea “Reglementarilor Interne”, avizarea acestora de catre CNVM, precum si cele privind disponibilizarile de personal. Impactul procesului de restructurare asupra situatiilor financiare va fi semnificativ anul viitor.

La startul procesului de restructurare, existau un numar de 119 posturi, fixandu-se ca tinta, initial pentru aprilie 2013, reducerea acestora la 49. Dinamica conditiilor macroeconomice / de piata a impus luarea unor decizii de accelerare a procesului.

Raportul de activitate la T1 2012 consemna devansarea termenului de finalizarea a programului de restructurare pentru finalalul acestui an.

Citeste si:

“Mentionam ca de la declansarea procesului, au avut loc doua etape de restructurare a activitatii, constand in desfiintarea unui numar de 8 reprezentante si a posturilor de conducere aferente, precum si in desfiintarea unui numar de 55 de posturi executive”, se arata intr-un comunicat remis de SIF 2.

Continuarea procesului de reorganizare, inclusiv prin modificarea structurii organigramei, are ca principale obiective: asigurarea cadrului optim de adoptare a deciziei investitionale; cresterea responsabilitatilor posturilor de executie; simplificarea fluxurilor informationale/de documente in interiorul si intre compartimente.

“Noua organigrama prevede eliminarea unor structuri/nivele ierarhice si redefinirea altor compartimente, conducand la desfiintarea unui “departament”, a doua “servicii” si doua “birouri”, a 5 functii de conducere si a 8 posturi executive”, se mai arata in comunicat.