Marii investitori au continuat si in sedinta de joi sa faca tranzactii importante cu actiuni Fondul Proprietatea (FP), deal-urile ajungand de aceasta data la aproape 55 mil. lei (11,9 mil. euro).
In ultimele zile pe BVB au fost schimbate constant pachete importante de titluri FP, de fiecare data tranzactiile depasind 10 mil. euro.
Deal-ul de joi au fost realizat la un pret de 0,4792 lei/actiune, in crestere cu 0,57%, in total fiind transferat 0,8% din capitalul FP.

In sedinta de miercuri a fost tranzactionat pe Bursa de la Bucuresti un pachet de 0,73% din capitalul Fondul Proprietatea pentru 47,3 mil. lei (10,2 mil. euro). Schimbul de la acel moment s-a realizat la un pret in crestere cu 1,41%.

De asemenea, marti a fost realizat un schimb cu o valoare foarte similara – 46,7 milioane lei (cca 10 mil. euro).

In ultima luna valoarea actiunilor FP a crescut cu 9%, in vreme ce de la inceputul anului titlurile fondului sunt in crestere cu 12,4%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri