Fondul va avea 10 blocuri de titluri de participare, fiecare fiind alcatuit din 10.000 de unitati cu o valoare nominala de 5 lei/unitate, mentioneaza Victor Stanila PR Manager in cadrul Tradeville.

„Fondul se afla in etapele premergatoare listarii, BVB mai trebuie sa isi dea acordul final de admitere la tranzactionare. Pana la sfarsitul lunii august acesta va ajunge in piata. Ne concentram atat pe atragerea investitorilor de retail cat si pe atragerea institutionalilor interesati sa aiba expunere pe indicele BET”, a declarat Stanila.

UPDATE: Comisia de Admitere la Tranzactionare BVB a emis luni seara avizul consultativ favorabil ETF-ului Tradeville. Admiterea la tranzactionare pe baza avizului consultativ favorabil mentionat urmeaza sa fie supusa aprobarii Consiliului Bursei, in urmatoarea sedinta.

ETF-ul Tradeville este un fond deschis de investitii care va fi tranzactionat la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Acesta va investi in actiunile companiilor din indicele BET, al celor mai lichide companii listate (cu exceptia SIF-urilor), urmarind de asemenea si ponderea pe care acestea o au in indice.

Victor Stanila