"Compania se afla in negocieri avansate pentru semnarea unor noi contracte in valoare de 12,7 milioane euro. Vulcan va participa in luna noiembrie la o noua licitatie organizata de Kuwait Oil Company, in valoare totala de peste 200 milioane dolari, dupa cea adjudecata in primavara acestui an", se arata intr-un comunicat al Vulcan, citat de Mediafax.

Vulcan a castigat in luma martie o licitatie organizata de Kuwait Oil Company pentru livrarea unor echipamente in valoare de 54 milioane de dolari. Contractul se va derula pe o perioada de cinci ani si vizeaza fabricarea si livrarea catre Kuwait Oil Company a 210 unitati de pompare si a pieselor de schimb aferente.

Compania avut in primele sase luni ale anului o cifra de afaceri de peste 47 milioane lei, cu 120% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Vulcan este specializata in productia de generatoare de aburi. Compania are circa 920 de angajati, iar anul trecut a avut o cifra de afaceri de 23 milioane de euro, estimata sa ajunga la 35 milioane de euro in acest an.