Bursa din Sibiu (Sibex) a publicat lista persoanelor care si-au depus pana in prezent candidatura pentru un loc in consiliul de administratie, Valentin Ionescu, fostul director al BVB si in prezent administrator SIF Moldova (SIF2), fiind singurul nume nou.
Alaturi de Ionescu mai candideaza Cristian Sima, Gabriel Miclaus, Dan Simionescu si Alexandru Gaitan. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor este 19 septembrie, ora 16:00.

Actionarii se vor intalni intr-o AGA programata sa aiba loc sambata sau duminica (a doua convocare), principalul punct pe ordinea de zi fiind revocarea membrilor CA si alegerea unora noi.

Actualul consiliu de administratie al Sibex a fost ales in luna aprilie 2011, cand au fost alesi trei noi membri (Cristian Sima, Paul Miclaus, Alexandru Gaitan) si confirmati in functie reprezentantii SIF Muntenia si SIF Transilvania - Gabriel Filimon si Dan Simionescu. Filimon si-a anuntat demisia din functie incepand cu data de 18 septembrie.

Cristian Sima este actualul director si presedinte al Sibex, Paul Miclaus a fost vicepresedinte al CNVM, in vreme ce Alexandru Gaitan este manager de portofoliu la compania Frontier Capital Management, Londra.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri