Tranzactii majore pe Bursa la startul sedintei de joi

Bursa de la Bucuresti (BVB) a revenit pe crestere la inceputul zilei, iar in piata au fost inregistrate mai multe deal-uri (tranzactii negociate) in valoare totala de 30,7 mil. lei (6,6 mil. euro) cu actiuni Fondul Proprietatea (FP), SIF Oltenia (SIF5), BRD, SIF Moldova (SIF2) si Banca Transilvania (TLV).

Cel mai mare deal a fost facut cu titluri FP, valoarea totala a schimbului ajungand la 14 mil. lei. Tranzactiile negociate cu toate cele cinci actiuni au fost facute la preturi identice celor de la inchiderea sedintei de joi, cel mai probabil fiind vorba despre acelasi vanzator.

In piata spot, actiunile tranzactionate pe BVB inregistrau o crestere in medie de 0,4%. SIF-urile erau printre putinele titluri care scadeau la startul sedintei, BET-FI, indicele care urmareste evolutia acestora si a Fondului Proprietatea, fiind in coborare cu 0,1%.

Actiunile SIF Banat Crisana (SIF1) erau cele mai lichide de pe Bursa, cu un rulaj de 1,77 mil lei rezultat in urma a sapte tranzactii. La ora 11:20, titlurile SIF scadeau cu 1,3%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
FP crede că activele CEZ sunt o afacere proastă pentru Hidroelectrica
Setari Cookie-uri