Cei trei au fost numiti pana la selectarea membrilor Directoratului conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, se arata intr-un comunicat al companiei remis Bursei.

Malaies a preluat functia de director general al companiei la finele lunii octombrie. El este din iulie 2007 consultant de management strategic la Mckinsey&Company, Budapesta/Bucuresti, Stuttgart/Londra, fiind insarcinat cu proiecte in domeniul energiei, industriei, retail si FMCG.

In trecut, el a mai fost director de cabinet la Ministerul Finantelor (iunie 2006-iulie 2007) si consilier al ministrului Finantelor (martie 2005 - iunie 2006), dar si membru in CA si AGA la companiile CFR, Loteria Nationala, Impremeria Nationala si Romaniafilm.

Octavian Lohan a avansat la jumatatea lunii februarie din functia de director general adjunct in cea de director general al companiei si a revenit la vechea pozitie la finele lunii mai.

Citeste si:

El lucreaza in sistemul energetic de 40 de ani, dintre care 35 de ani in cadrul Transelectrica.

Transelectrica este detinuta de stat, prin Ministerul Economiei, iar actiunile companiei sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti.