Wall-Street.ro, premiat de Asociatia Brokerilor la Gala Pietei de Capital

Publicatia online de business wall-street.ro a primit premiul pentru sutinerea pietei de capital prin organizarea de conferinte si dezbateri, in cadrul Galei Premiilor Pietei de capital, organizata de Asociatia Brokerilor.

In decursul acestui an, wall-street.ro a organizat 3 conferinte si 2 dezbateri pe teme din piata de capital: conferintele Maturizarea pietei de capital, Antreprenor, caut finantare si Seminarul de Educatie Bursiera, Intalnirile Wall-Street: Dezbatere despre criza de imagine a bursei si Intalnirile Wall-Street: Cum sa dezvoltam piata de capital.

Conferintele Wall-Street isi propun sa puna fata in fata lideri ai mediului de business din Romania si strainatate, cu un public activ, selectionat dintre cititorii publicatiei. Intalnirile wall-street.ro sunt dezbateri organizate de jurnalistii publicatiei, alaturi de cei mai importanti specialisti pe anumite teme economice.

A unsprezecea editie a Galei Premiilor pietei de capital a avut loc marti seara, avand ca scop promovarea performatei si profesionalismului si evidentierea invingatorilor in business.

Dupa un an greu in piata de capital, Gala a reunit peste 200 de invitati din industrie, oficiali ai companiilor listate, specialisti din piata, consultanti, brokeri, jurnalisti sau avocati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Putem avea o revenire economică rapidă? Care este responsabiltiatea noastră
Setari Cookie-uri