“Prin aceasta initiativa dorim sa rasplatim loialitatea clientilor nostri care investesc si tranzactioneaza prin intermediul XTB, recompensand clientul cu cel mai bun randament procentual inregistrat pe perioada concursului. Clientii care indeplinesc conditiile minime de participare vor fi inscrisi automat in concurs. Nu exista conditii aditionale sau limitari precum un volum minim de tranzactionare sau un numar minim de tranzactii”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Tadeusz Kuropatwinski (foto), director general XTB Romania.

Concursul are loc in perioada 12 mai – 7 iunie si este deschis clientilor XTB care au cel putin 2.000 lei in contul lor real la inceputul competitiei. Clientii care au mai multe conturi reale se pot inscrie doar cu unul dintre acestea.

Orice alt client XTB care nu are in cont minimum 2.000 RON la inceputul concursului poate opta sa deschida un subcont pe care sa-l alimenteze cu aceasta suma minima, fiind astfel inclus automat in competitie.

XTB a organizat concursuri similare si in trecut, XTB Trading Cup fiind cea mai populara competitie, marele premiu constand in general intr-un automobil de lux.