Lansarea emisiunii va fi discutata intr-o AGA programata pentru 28 martie, potrivit unui convocator AGA transmis, luni, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Detaliile ofertei vor fi stabilite de Directoratul Raiffeisen, iar obligatiunile ar putea fi listate la bursa din Romania sau pe o piata externa, scrie Mediafax.

Raiffeisen Bank Romania a atras 225 milioane de lei (51 milioane euro) in luna iulie a anului trecut, prin vanzarea de obligatiuni cu maturitate la trei ani si cu dobanda fixa de 5,5% pe an, printr-un plasament privat adresat investitorilor care cumpara fiecare titluri de cel putin echivalentul in lei a 100.000 de euro.

Citeste si:

Raiffeisen Bank International a raportat, pentru primele noua luni ale anului trecut, un profit dupa taxe de 81 milioane euro pentru operatiunile din Romania, in urcare cu 11,3% fata de valoarea de 72 milioane euro din perioada corespunzatoare din 2012.

La finalul lunii septembrie a anului trecut, Raiffeisen Bank International avea 529 sucursale in Romania, cu aproape 5.400 de angajati care deservesc peste 2 milioane de clienti.

Grupul austriac este prezent in 16 tari din Europa Centrala si de Est, cu active totale de peste 131 miliarde euro la finalul primelor noua luni ale anului trecut.