Demisiile celor trei ai au loc la circa o luna distanta de cand presedintele - director general al firmei, Tudor Ciurezu, a infirmat unele declaratii ale Anei Bobirca, propusa in CA de fondul Business Capital for Romania Opportunity, controlat de BCR, printre ele numarandu-se si negocierea vanzarii pachetului de actiuni la BCR, informeaza Mediafax.

In actionariatul fondului se regaseste si presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru. Erste si Pogonaru sunt si cei mai mari actionari ai SIF Oltenia, potrivit celor mai recente informatii disponibile.

SIF Oltenia controleaza impreuna cu Florin Pogonaru firmele Prodplast si Prodplast Imobiliare, iar impreuna cu fondul Business Capital for Romania Opportunity detine controlul producatorului de ulei vegetal Argus Constanta (UARG). Actionarii urmau sa aleaga la finalul lunii aprilie un administrator in locul lui Lucian Buse, care ocupa o pozitie provizorie. Societatea a anuntat tot luni dimineata ca a fost inregistrata o singura candidatura, respectiv cea a lui Victor Capitanu, partener la casa de investitii Capital Partners.

Care au fost cele mai...
Citeste si: Cele mai tranzactionate actiuni pe BVB in aceasta saptamana