Piata de capital poate oferi cheia potrivita pentru deblocarea mecanismului de finantare si activarea unui segment important de business care sa genereze crestere economica si locuri de munca – sectorul IMM.

“In acest moment, economia noastra arata ca un ceas vechi care ramane in urma sau asteapta pe cineva sa-l intoarca. Iar una dintre piesele principale neglijate, care ar putea sa-I regleze daca primeste impulsul necesar, este sectorul IMM. Cu cheia potrivita putem sa armam din interior intreg mecanismul si piata locala de capital detine o astfel de cheie. Prin proiecte de finantare private poate activa mediul antreprenorial oferind o alternativa viabila de finantare care sa-i genereze crestere”, a declarat Adrian Lupsan (foto), director de dezvoltare, Certinvest.

Restrictiile finantarii traditionale si lipsa unor solutii alternative mentin companiile mici si mijlocii romanesti intr-o stare de incertitudine privind dezvoltarea ulterioara iar statisticile confirma aceasta situatie. In 2013, 45% dintre companiile mici si mijlocii romanesti nu au folosit nicio sursa de finantare, cu 3% care au folosit fonduri proprii si un ingrijorator procent de 42% cu nicio alta sursa de finantare accesata.

Vrei sa afli mai multe despre finantarea antreprenorilor? Esti intreprinzator sau manager intr-o firma antreprenoriala? Participa la Conferinta "Antreprenor caut finantare" de joi, 25 septembrie. Inscrie-te aici!

Citeste si:
Finantare pentru internationalizarea afacerilor: ce suma primesti
Bani de la stat pentru...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Grupul financiar Banca Transilvania achizitioneaza Certinvest Pensii