Tanarul investitor a avut un randament de 22% pe intreg portofoliul, cel mai mare dintre cei 1.330 de participanti la concurs. Silviu Baintan si Stefania Jimon au ocupat celelalte doua trepte ale podiumului, cu randamente de 20%, respectiv 16%.

Bursa a mai premiat si concurentii care au inregistrat cel mai mare randament pe o singura actiune, acestia fiind Alina-Gratiela Popa, George Popute si Ioan Alexandru Ripa. Cei trei vor primi internshipuri in cadrul companiei de consultanta KPMG, Alina-Gratiela Popa primind in plus si un iPad.

Concursul de tranzactionare virtuala on-line BVB IQ a fost precedat de aproape 30 de seminarii si prezentari sustinute de BVB si intermediarii parteneri (Banca Comerciala Romana, IFB Finwest, SSIF Broker, Tradeville) in diferite orase din tara. Mai mult de 1.700 persoane au participat la aceste workshop-uri, majoritatea fiind la primul contact cu piata de capital si mai mult de 1.300 de persoane s-au inscris in concurs. Sponsorii BVB IQ au fost Banca Transilvania, KPMG si IFB Finwest.

Foto: Facebook / Bogdan Mugescu