Actiunile marilor companii europene au inceput tranzactiile de miercuri in crestere, recuperand pierderile inregistrate in sedinta precedenta din cauza atentatelor din Bruxelles, iar titlurile Credit Suisse au urcat cu peste 3% dupa anuntarea unor noi masuri de restructurare, transmite Reuters, citata de News.ro.

Indicele Stoxx 600 este in urcare cu 0,2%, FTSEurofirst 300 cu 0,4%, iar Euro Stoxx 50 cu 0,6%. Titlurile Credit Suisse sunt in crestere cu 3,2%. Banca elvetiana a anuntat ca va concedia 6.000 de angajati si va face economii brute de 1,7 miliarde de franci in acest an, intentionand sa restranga activitatile de investment banking.

Indicele CAC 40 al bursei din Paris avanseaza cu 0,3%, DAX 30 al bursei din Frankfurt cu 0,7%, iar FTSE 100 al bursei londoneze cu 0,2%. In Belgia, indicele Bel-20 este in crestere cu 0,5%.

Bursele europene au inregistrat scaderi puternice pe parcursul tranzactiilor de marti, dar pana la inchidere au recuperat mare parte din pierderi, in urma a trei explozii produse la Bruxelles, doua la aeroport si una la o statie de metrou, soldate cu moartea a 31 de persoane si ranirea altor 205.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri