In acelasi context, BT Capital Partners preia rolul de membru exclusiv in Romania al M&A International, una dintre cele mai mari aliante la nivel global a firmelor independente din domeniul fuziunilor si achizitiilor.

Printr-o tranzactie care a avut loc in luna martie 2016, BT Securities a preluat activitatea de investment banking a companiei Capital Partners, firma romaneasca independenta de consultanta in domeniul M&A si corporate finance.

Oficialii BT Capital Partners spun ca noua companie va oferi o gama de servicii specializate companiilor cu potential investitional, printre care: consultanta pentru fuziuni si achizitii sau listare pe burse, brokeraj, structurarea schemelor de finantare complexe si consiliere strategica de management.

Citeste si:

“Clientii nostri au primit foarte bine crearea BT Capital Partners, motiv pentru care suntem extrem de increzatori ca avem potentialul de a deveni in curand lideri de piata pe toata gama de servicii pe care o oferim”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Paul Prodan, presedintele BT Capital Partners.

BT Securities ocupa la sfarsitul lunii mai locul 5 in clasamentul general al brokerilor de pe Bursa de Valori Bucuresti, cu tranzactii intermediate in valoare de 642 mil. lei si o cota de piata de 8,3%.

Sursa foto: Shutterstock / Leungchopan