BT Securities, compania de brokeraj a Bancii Transilvania si una dintre cele mai mari firme de brokeraj din piata de capital romaneasca, a devenit BT Capital Partners. Rebrandingul marcheaza finalizarea tranzactiei dintre BT Securities si Capital Partners.

In acelasi context, BT Capital Partners preia rolul de membru exclusiv in Romania al M&A International, una dintre cele mai mari aliante la nivel global a firmelor independente din domeniul fuziunilor si achizitiilor.

Printr-o tranzactie care a avut loc in luna martie 2016, BT Securities a preluat activitatea de investment banking a companiei Capital Partners, firma romaneasca independenta de consultanta in domeniul M&A si corporate finance.

Oficialii BT Capital Partners spun ca noua companie va oferi o gama de servicii specializate companiilor cu potential investitional, printre care: consultanta pentru fuziuni si achizitii sau listare pe burse, brokeraj, structurarea schemelor de finantare complexe si consiliere strategica de management.

“Clientii nostri au primit foarte bine crearea BT Capital Partners, motiv pentru care suntem extrem de increzatori ca avem potentialul de a deveni in curand lideri de piata pe toata gama de servicii pe care o oferim”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Paul Prodan, presedintele BT Capital Partners.

Citeste si:
Actiunile romanesti vor avea market makeri pentru lichiditate
Actiunile romanesti vor avea...

BT Securities ocupa la sfarsitul lunii mai locul 5 in clasamentul general al brokerilor de pe Bursa de Valori Bucuresti, cu tranzactii intermediate in valoare de 642 mil. lei si o cota de piata de 8,3%.

Sursa foto: Shutterstock / Leungchopan

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Clinicile Dr. Leahu au imprumutat 10 mil. lei si vin pe bursa