Emisiunea de titluri de stat adresata persoanelor fizice, editia Centenar, a ajuns la subscrieri de peste 520 mil. lei, cererea venind din partea a 14.000 de cumparatori, de 11 ori mai multi decat cei inregistrati la emisiunea similara de anul trecut. Finantele au anuntat ca va accepta toate subscrierile.

"Succesul emisiunii arata increderea pe care cetatenii o au in statul roman. Aceasta va fi rasplatita! Ministerul Finantelor Publice va accepta toate subscrierile titlurilor de stat in cadrul emisiunii ‘Centenar’, astfel incat intreaga cerere manifestata de persoanele fizice pe durata perioadei de subscriptie sa fie satisfacuta", mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Anca Dragu, Ministrul Finantelor Publice.

Persoanele fizice interesate de cumpararea titlurilor de stat ale editiei Centenar, vor putea subscrie pana in data de 29 iulie 2016, cu respectarea plafonului maxim de 100.000 de lei pentru un singur investitor, avand certitudinea alocarii totale a sumei subscrise. Subscrierea minima este de 100 lei.

Ministerul Finantelor Publice indeamna persoanele fizice care doresc sa subscrie prin bancile sindicatului de intermediere si care intampina probleme in a primi asistenta din partea functionarilor bancari, sa transmita sesizarile catre departamentul de comunicare al Ministerului Finantelor Publice pe adresa PetitiiMFP@mfinante.gov.ro sau pe adresa de Facebook a emisiunii Fidelis, editia „Centenar”: Ministerul Finantelor Publice-Fidelis-Titluri de stat pentru populatie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Decizie istorica: Bursa romaneasca devine piata emergenta