Emisiunea de titluri de stat adresata persoanelor fizice, editia Centenar, a ajuns la subscrieri de peste 520 mil. lei, cererea venind din partea a 14.000 de cumparatori, de 11 ori mai multi decat cei inregistrati la emisiunea similara de anul trecut. Finantele au anuntat ca va accepta toate subscrierile.

"Succesul emisiunii arata increderea pe care cetatenii o au in statul roman. Aceasta va fi rasplatita! Ministerul Finantelor Publice va accepta toate subscrierile titlurilor de stat in cadrul emisiunii ‘Centenar’, astfel incat intreaga cerere manifestata de persoanele fizice pe durata perioadei de subscriptie sa fie satisfacuta", mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Anca Dragu, Ministrul Finantelor Publice.

Persoanele fizice interesate de cumpararea titlurilor de stat ale editiei Centenar, vor putea subscrie pana in data de 29 iulie 2016, cu respectarea plafonului maxim de 100.000 de lei pentru un singur investitor, avand certitudinea alocarii totale a sumei subscrise. Subscrierea minima este de 100 lei.

Ministerul Finantelor Publice indeamna persoanele fizice care doresc sa subscrie prin bancile sindicatului de intermediere si care intampina probleme in a primi asistenta din partea functionarilor bancari, sa transmita sesizarile catre departamentul de comunicare al Ministerului Finantelor Publice pe adresa PetitiiMFP@mfinante.gov.ro sau pe adresa de Facebook a emisiunii Fidelis, editia „Centenar”: Ministerul Finantelor Publice-Fidelis-Titluri de stat pentru populatie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri